Celebrity

22 Μαΐου 2025 12:45

Χάρις Αλεξίου: Συγκινεί το "αντίο" της στον πρώην σύζυγό της Αχιλλέα Θεοφίλου

Χαρις
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Χαρις

Το δικό της αντίο" στον Αχιλλέα Θεοφίλου είπε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Πέμπτης 22/05 η Χάρις Αλεξίου.

Πιο συγκεκριμένα, η σπουδαία ερμηνεύτρια αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του από το παρελθόν, την οποία είχε τραβήξει η ίδια.

"Α ρε λατρεμένε νάρκισσε πώς στηνόσουνα στον φακό μου" έγραψε η Χάρις Αλεξίου.

Θυμίζουμε πως ο σπουδαίος μουσικός παραγωγός που άφησε την σφραγίδα του στην ελληνική δισκογραφία έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (20/05) σε ηλικία 79 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Παρασκευή 23 Μαΐου στις 12:00, στο κοιμητήριο Νέας Σμύρνης.

Ο Αχιλλέας Θεοφίλου υπήρξε ο πρώτος σύζυγος της Χαρούλας Αλεξίου. Μαζί είχαν υιοθετήσει ένα παιδί, τον Μάνο, ο οποίος πήρε το όνομά του από τον αείμνηστο Μάνο Λοΐζο. Αν και οι δύο τους είχαν χωρίσει, οι σχέσεις τους ήταν άριστες.

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)