Celebrity

Σήμερα 20:55

Καίτη Γκρέυ: "Εμπλοκή" με τη διαθήκη της - Ο γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης, κατέθεσε αγωγή για να ακυρωθεί

Καίτη Γκρέυ: "Εμπλοκή" με τη διαθήκη της - Ο γιος της, Φίλιππος Ηλιάδης, κατέθεσε αγωγή για να ακυρωθεί
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Μια εμπλοκή έχει υπάρξει με την διαθήκη της Καίτης Γκρέυ, στην οποία αναφέρεται ως κληρονόμος ο εγγονός της, Κωνσταντίνος Ηλιάδης και όχι ο γιος της, Φίλιππος.

Όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Σουρέλης στην εκπομπή, «Το’ Χουμε», η πλευρά του γιου της προσέφυγε στη δικαιοσύνη και κατέθεσε αίτηση ακύρωσης! Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι πλαστογραφημένη. Για τον λόγο αυτό επικαλέστηκε γραφολόγο για να εξετάσει τον χαρακτήρα του κειμένου, αν είχε γραφτεί από την Καίτη Γκρέυ και σε ποια ψυχολογική και νοητική κατάσταση.


H δικηγόρος του, Χρυσάνθη Γιαμαρέλλου, μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή «Το ’χουμε», ανέφερε: «Κατέθεσα αγωγή ακυρώσεως τη διαθήκης λόγω πλαστότητος. Με έπεισαν όλα τα έγγραφα που μάζευα όλον αυτόν τον καιρό και προσέφυγα στην δικαιοσύνη. Θα καταθέσω τα στοιχεία στο δικαστήριο. Είναι γραμμένο με άλλο χέρι κι όχι της εκλιπούσας.

Ήταν ιδιόγραφο σημείωμα φερόμενο γραμμένο από την εκλιπούσα. Βρέθηκε από έναν δημοσιογράφο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν κοντινός της φίλος, το είχε στην κατοχή και το παρέδωσε στον κο. Παπαδόπουλο. Θα κινηθώ εναντίον σε όποιον εμπλέκεται στην υπόθεση… Ο στόχος είναι να πάρει ο γιος τη μερίδα που του αναλογεί».

Από την άλλη ο Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε αναλάβει τη διαθήκη της τραγουδίστριας, δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Δεν εκπλησσόμεθα από αυτήν την ενέργεια. Για τη γνησιότητα αυτής της διαθήκης είχε αναφερθεί πριν ακόμα καν τη δούμε.

Να δούμε ο γραφολόγος τι έχει λάβει ως δείγμα για σύγκριση γραφικού χαρακτήρα. Δεν ξέρουμε τι πήρε ως πρωτότυπο έγγραφο. Η υπομονή έχει τα όριά της. Ο γιος κτηγοριοποιείται ότι είναι πλαστογράφος. Είναι ένα αδίκημα, που θα το αναφέρουμε στις δημόσιες αρχές».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)