Celebrity

14/12/2025 13:00

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: "Κάποια πράγματα πια είναι προφανή"

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: "Κάποια πράγματα πια είναι προφανή"
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Καλεσμένη στην εκπομπή "Καλημέρα είπαμε;" βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, 14 Δεκεμβρίου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, απάντησε και για την προσωπική της ζωή.

Όλα ξεκίνησαν από μία ατάκα της Ζωής Κρονάκη, ότι αυτόν τον καιρό δεν μπορεί κανείς να τη φλερτάρει, λόγω της σχέσης της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

«Δεν μπορούν να σε φλερτάρουν κιόλας…», είπε η Ζωή Κρονάκη, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να απαντάει: «Έτσι κι αλλιώς…».

Δείτε επίσης! Ντορέττα Παπαδημητρίου: "Οι γιοι μου είναι πάντα ενήμεροι για την προσωπική μου ζωή" - Η αντίδραση σε ερώτηση για τον Γιώργο Γεροντιδάκη

Στη συνέχεια, η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, η οποία έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας: «Εγώ δεν έχω βγει ποτέ να εξηγήσω ή να αναλύσω τίποτα και ζω τη ζωή μου κανονικότατα, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Δεν μου αρέσει να την αναλύω και να την εξηγώ. Ούτε θα βγω να πω "ναι", ούτε θα βγω να πω "όχι". Νομίζω ότι κάποια πράγματα πια είναι προφανή, δεν χρειάζεται να τα εξηγήσεις. Δεν είμαι καθόλου της ανάλυσης, δεν έχω αυτή την υποχρέωση».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345 ... 8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)