Exclusive

18 Σεπτεμβρίου 2025 09:15

Απόστολος Γκλέτσος: Βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του Ιζαμπέλα Αρβανίτη (Αποκλειστικές φωτογραφίες)

Απόστολος Γκλέτσος
-

Άκουσε το άρθρο

 
 

Απόστολος Γκλέτσος

Τρία χρόνια μετά το χωρισμό τους, ο Απόστολος Γκλέτσος και η Ιζαμπέλα Αρβανίτη είναι και πάλι μαζί. Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε το καλοκαίρι, ενώ η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο.

Το βράδυ της Τετάρτης 17/9 ο ηθοποιός μαζί με την αγαπημένη του έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη συναυλία αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση στο Καλλιμάρμαρο.

Οι δυο τους ήταν άνετοι και απολάμβαναν τις εμφανίσεις των ερμηνευτών με τα τραγούδια του αξέχαστου Γρηγόρη Μπιθικώτση. Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που τραγουδούσαν ο ένας στον άλλο, ενώ αποχώρησαν λίγο πριν από το τέλος της συναυλίας.

Κάποια στιγμή το ζευγάρι εμφανίστηκε και στις γιγαντοοθόνες του σταδίου την ώρα που η κάμερα έπαιρνε πλάνα από το κοινό.

Απόστολος Γκλέτσος

Απόστολος Γκλέτσος

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)