Fashion

07 Οκτωβρίου 2024 20:59

Φοράς σορτς και τον χειμώνα; Αυτό που επέλεξε η Ελένη Βουλγαράκη θα το λατρέψεις

Ελένη Βουλγαράκη
-

Ελένη Βουλγαράκη

Αν είσαι από εκείνες που αγαπούν το σορτς και τον χειμώνα, αυτό που φόρεσε η Ελένη Βουλγαράκη στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα σήμερα, 7/10, θα το λατρέψεις! Είναι all day κομμάτι και με το κατάλληλο styling, μπορείς να το φορέσεις από τώρα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Το σορτς που φόρεσε η Ελένη Βουλγαράκη

Η ίδια, επέλεξε ένα σορτς από δερματίνη, σε μαύρο χρώμα και το συνδύασε με πουκάμισο σε λευκό με ιδιαίτερες λεπτομέρεις και κλασικά μαύρα πέδιλα με λεπτά λουράκια. Το σορτς που φόρεσε η Ελένη Βουλγαράκη μπορείς να το φορέσεις και με χοντρό καλσόν, αρβυλάκια και πουλόβερ για πρωινές χειμερινές εμφανίσεις, αλλά και με ιδιαίτερα τοπ και γόβες, για πιο βραδινές. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πρόκειται για ένα κομμάτι που θα δεις πολύ και αν δεν έχεις κάτι παρόμοιο, αξίζει την προσοχή σου.

Δες τη σχετική φωτογραφία:

βουλγαράκη

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)