Με αστέρι Μισελέν στην Γαλλία το πεπόνι της Μεσσηνίας
Παράγεται στα εύφορα χώματα της Μεσσηνίας και καταναλώνεται, μεταξύ άλλων, σε εστιατόριο με αστέρι Μισελέν στη χώρα της υψηλής γαστρονομίας, την Γαλλία. Το πεπόνι του Αντώνη Γκόνη από τη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, κρατώντας αναλλοίωτη την ποιότητα για δεκαετίες, μπαίνει σε καλαίσθητες συσκευασίες και μεταφέρει τη γεύση του σε Έλληνες και ξένους καταναλωτές.
Ανέβηκε στις 02/05/2024 19:52
Περισσότερα επεισόδια
Προ των πυλών το Πρόγραμμα «Αναβαθμίζω το σπίτι μου»
Το νέο πρόγραμμα «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου», που τίθεται σε ισχύ από αυτό το...
«Tα ρούχα του νεκρού λευκού»
Σε έναν κόσμο που καταναλώνει συνεχώς, μια ομάδα νεαρών Αφρικανών βρήκε τρόπο να...
Κοσμήματα από εξαρτήματα παλιών υπολογιστών
Όλα άρχισαν από ένα παλιό πληκτρολόγιο με γερμανικό αλφάβητο. Τα πλήκτρα του...
«Καθαρά χέρια»
H δράση της πρώτης αδειοδοτημένης εταιρείας ανακύκλωσης σαπουνιών στην Ελλάδα...
Αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας
Ο πλανήτης μας χάνει κάθε 1,2 δευτερόλεπτα δασική έκταση όση ένα γήπεδο...
Αντλίες θερμότητας: Το πιο οικονομικό σύστημα θέρμανσης
Με την ακρίβεια να καλπάζει και τις τιμές υπηρεσιών να βρίσκονται στα ύψη, όλη...