Κεχρί: Μία υπερτροφή
Το κεχρί ήταν αρκετά γνωστό στην αρχαία Ελλάδα, καθώς το καλλιεργούσαν συστηματικά κυρίως για την παρασκευή ψωμιού και ζυμαρικών. Σήμερα, ίσως κάποιοι το γνωρίζουν ως τροφή για τα πτηνά. Στην πραγματικότητα , όμως, είναι ένα τρόφιμο πολύτιμο για τη διατροφή μας. Η Μαρία Μπότη είναι αγρότισσα και από τις ελάχιστες παραγωγούς βρώσιμου κεχριού στη χώρα μας.
Ανέβηκε στις 20/05/2024 16:50
Περισσότερα επεισόδια
Προ των πυλών το Πρόγραμμα «Αναβαθμίζω το σπίτι μου»
Το νέο πρόγραμμα «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου», που τίθεται σε ισχύ από αυτό το...
«Tα ρούχα του νεκρού λευκού»
Σε έναν κόσμο που καταναλώνει συνεχώς, μια ομάδα νεαρών Αφρικανών βρήκε τρόπο να...
Κοσμήματα από εξαρτήματα παλιών υπολογιστών
Όλα άρχισαν από ένα παλιό πληκτρολόγιο με γερμανικό αλφάβητο. Τα πλήκτρα του...
«Καθαρά χέρια»
H δράση της πρώτης αδειοδοτημένης εταιρείας ανακύκλωσης σαπουνιών στην Ελλάδα...
Αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας
Ο πλανήτης μας χάνει κάθε 1,2 δευτερόλεπτα δασική έκταση όση ένα γήπεδο...
Αντλίες θερμότητας: Το πιο οικονομικό σύστημα θέρμανσης
Με την ακρίβεια να καλπάζει και τις τιμές υπηρεσιών να βρίσκονται στα ύψη, όλη...