Celebrity
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία αγκαλιά με τους γιους της & το μήνυμα για τις δύο εγκυμοσύνες της

Άκουσε το άρθρο
Τα πρώτα Χριστούγεννα αγκαλιά με τον δεύτερο γιο της περνά φέτος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έστειλε το δικό της μήνυμα για "χρόνια πολλά".
Η ίδια πόζαρε αγκαλιά και με τους δυο γιους της με ένα πολύ κομψό ροζ σύνολο, σε tweed ύφασμα, από το σαλόνι του σπιτιού της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.
«Οι δύο τελευταίες χρονιές με έβρισκαν έγκυο! Φέτος με τα δύο θαυματάκια μου σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα πλημμυρισμένα από ΥΓΕΙΑ αγκαλιές και αγάπη», γράφει στη λεζάντα. Η παρουσιάστρια, έχει άλλωστε αφιερωθεί στην οικογένειά της, η οποία και είναι η πρώτη της προτεραιότητα.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτήν την περίοδο απέχει από την τηλεόραση ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» της Φαίης Σκορδά, παραδέχτηκε ότι της λείπει. «Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση αλλά δεν μπορώ να την υπηρετήσω τώρα. Θα ήθελα στο άμεσο μέλλον, μου αρέσει πολύ η πρωινή ζώνη, είμαι πρωινός άνθρωπος, είναι η ώρα μου» είπε η γνωστή παρουσιάστρια.
Δείτε την σχετική ανάρτηση:
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!View this post on Instagram