Celebrity
Φαίη Σκορδά για συνέντευξη Χριστοπούλου: "Ένα κομμάτι δεν έπαιξε καθόλου, δεν το συζήτησα καν με την Έλενα"

Άκουσε το άρθρο
Η Έλενα Χριστοπούλου "έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή της στη Φαίη Σκορδά και μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή "Buongiorno", για την δικαστική διαμάχη με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Λίγο μετά την μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη της booker, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως υπήρξε ένα αρκετά συναισθηματικό κομμάτι, το οποίο δεν προβλήθηκε.
Διαβάστε επίσης: Έλενα Χριστοπούλου: Απαντά πρώτη φορά για τον Δημήτρη Μοθωναίο - "Σταματήσαμε τη συνεργασία…"
"Να πω κάτι για τη συνέντευξη που είδαμε. Σχετικά με το συναισθηματικό κομμάτι, γιατί μείναμε πολύ σε αυτό. Εγώ όχι, αλλά βλέπεις μια συνέντευξη και αισθάνεσαι πράγματα και βγάζεις συμπεράσματα για τις σχέσεις των ανθρώπων. Εάν υπήρχε αυτός ο στόχος, θα έπαιζε ένα άλλο κομμάτι, το οποίο δεν έπαιξε καθόλου που αφορά στο συναισθηματικό. Δεν ρώτησα καν.
Δεν ρώτησα αν μπορούμε να το παίξουμε αυτό, δεν έπαιξε καν και δεν θα πω κάτι άλλο, γιατί δεν το συζήτησα καν με την Έλενα. Ήταν αυτονόητο ότι δεν θα έπαιζε. Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα περί οικονομικών, περί διαφορών, περί συνεργασίας, περί συμβολαίων, μένω στις δικές της απαντήσεις. Προσπάθησα να κάνω όσες περισσότερες ερωτήσεις γινόταν" τόνισε η Φαίη Σκορδά.
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!