Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 23 Ιουνίου 2026 11:30

Δήμος Αναστασιάδης: Η απάντηση για τη βάφτιση των παιδιών του - "Δεν ξέρω τι θα κάνουμε με αυτή την ιστορία..."

Δήμος Αναστασιάδης - Τζένη Θεωνά
-

Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο δεύτερος γιος που έχει αποκτήσει με τη Τζένη Θεωνά θα πάρει το όνομα Απόλλωνας.

Ακόμη, εξήγησε ότι το θέμα της βάφτισης των δυο παιδιών του παραμένει ανοιχτό.

Δείτε επίσης! Γενέθλια για τον Δήμο Αναστασιάδη: Οι φωτογραφίες από το πάρτι με την Τζένη Θεωνά & η τούρτα υπερπαραγωγή

«Δεν ξέρω τι θα κάνουμε με αυτήν την ιστορία. Και ο μεγάλος γιος δεν έχει βαφτιστεί ακόμα, θα δούμε τώρα. Μας ενδιαφέρει ρε παιδί μου η βάφτιση, αλλά εκείνη τη στιγμή που μας ενδιαφέρει ξαφνικά κάτι συμβαίνει και δεν γίνεται, κατάλαβες; Θα δούμε. Ονοματοδοσία έχει γίνει στον μεγάλο, ούτως ή άλλως. Τώρα μπορεί να γίνει και στον μικρό. Θα δούμε λίγο για βαφτίσια. Το όνομα του μικρού είναι Απόλλωνας», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμος Αναστασιάδης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: PapadakisPress - Γιάννης Νταρίλας

  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)