Celebrity
Υπόθεση Γιώργου Μαζωνάκη: Το ανατριχιαστικό sms του υπνωτιστή στην γιατρό - "Σε πήρα στο λαιμό μου"

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις κρίσιμες ώρες πριν από τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, μετά την κατάθεση του υπνοθεραπευτή Νάσου Κομιανού στον ανακριτή. Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκονται πλέον και οι επικοινωνίες του με την 56χρονη κατηγορούμενη γιατρό, αλλά και η φωτογραφία του τραγουδιστή που φέρεται να του είχε στείλει εκείνη από το ιατρείο στο Κολωνάκι.
Ο Νάσος Κομιανός ήταν το πρόσωπο που, σύμφωνα με τις πληροφορίες της υπόθεσης, έλαβε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, στην οποία ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίζεται την ώρα που υποβαλλόταν σε πλασμαφαίρεση. Η κατάθεσή του κρίθηκε σημαντική, καθώς κλήθηκε να δώσει απαντήσεις τόσο για τη σχέση του με τη γιατρό όσο και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι μεταξύ τους επικοινωνίες.
Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή, η γνωριμία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη έγινε μέσω ανθρώπων από το επαγγελματικό του περιβάλλον. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, τον έφεραν σε επαφή μία μάνατζερ καλλιτεχνών και ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης.
Διαβάστε επίσης - Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Κατέθεσε στον ανακριτή ο υπνοθεραπευτής - Όσα είπε
Παράλληλα, ο υπνοθεραπευτής φέρεται να αναφέρθηκε και στη δική του επαγγελματική σχέση με την 56χρονη γιατρό. Όπως υποστήριξε, η συνεργασία τους ήταν μακροχρόνια και είχε μάλιστα επισφραγιστεί με επίσημη σύμβαση.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιοποιηθεί, και ένα μήνυμα που φέρεται να έστειλε στη γιατρό μετά τον θάνατο του τραγουδιστή. Στο sms, ο Νάσος Κομιανός φέρεται να έγραψε τη χαρακτηριστική φράση «Σε πήρα στον λαιμό μου», με το περιεχόμενο της επικοινωνίας να εξετάζεται στο πλαίσιο της έρευνας για όσα προηγήθηκαν του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.
Ο ίδιος, πάντως, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες στους δημοσιογράφους, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία της διαδικασίας.
«Ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό χώρο του Μαζωνάκη με κάλεσε 2-3 ημέρες πριν βρεθούμε στο Ψυχικό. Μου είπε: ‘Ο κύριος Μαζωνάκης σας έχει δει στα social και θέλει να σας συναντήσει’. Κλείσαμε το ραντεβού για τη Δευτέρα. Κράτησα κάποιες σημειώσεις από αυτά που μου είπε και σας τις παραδίδω. Με τον Μαζωνάκη δεν κάναμε κάποια συνεδρία, μόνο μιλήσαμε.
«Έπρεπε να μείνει λίγο καιρό καθαρός και την Τετάρτη θα συναντιόμασταν στις 17:00 για να πάρω όλο το ιστορικό. Με την γιατρό συνεργάζομαι και υπάρχει και σύμβαση. Ο Μαζωνάκης στο ραντεβού της Δευτέρας είχε καθυστερήσει 40 λεπτά, γι’ αυτό ρώτησα τη γιατρό αν πήγε στην ώρα του για να υπολογίσω αν θα καθυστερήσει να έρθει σε εμένα μετά. Ξαφνιάστηκα και εγώ με τη φωτογραφία. Σοκαρίστηκα και λυπάμαι για όσα έγιναν. Πριν από αυτό το μήνυμα είχαν προηγηθεί και τηλεφωνικές μας συνομιλίες με τη γιατρό».
Το ανατριχιαστικό sms του υπνωτιστή
Το Live News έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο υπνοθεραπευτής μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη φαίνεται να έστειλε ένα μήνυμα στην 56χρονη προφυλακισμένη γιατρό.
«Σε πήρα στο λαιμό μου», φέρεται να της έγραφε στο επίμαχο sms.
Δείτε το βίντεο:


