Celebrity
Ελένη Τσολάκη & Παύλος Πετρουλάκης βάφτισαν την κόρη τους - Οι αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ημέρα έζησαν η Ελένη Τσολάκη και ο σύζυγός της, Παύλος Πετρουλάκης, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 27/6 βάφτισαν την κόρη τους στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Λαγονήσι.
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε παρουσία συγγενών, στενών φίλων και αγαπημένων προσώπων του ζευγαριού, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό τους για να μοιραστούν αυτή τη σημαντική οικογενειακή στιγμή.
Διαβάστε επίσης - Ελένη Τσολάκη: Η κόρη της έγινε 8 μηνών - Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη
Η νεοφώτιστη πήρε το όνομα Μαρία, με τους γονείς της να ζουν μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους.
Ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, η Νάνσυ Παραδεισανού, η Μαρία Φραγκάκη με τον σύζυγό της, Νίκο Μάρκογλου, καθώς και ο Δημήτρης Μηλιόγλου και ο Κώστας Φραγκολιάς, οι οποίοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι και στη μικρή Μαρία.
Δείτε τα πρώτα καρέ που μοιράστηκε τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή όσο και ο Κώστας Φραγκολιάς





