Κοινωνία
Κουσουλός για την επίθεση στο Λαύριο: Ο δράστης συνελήφθη πρόσφατα και βρέθηκε στην κατοχή του μαχαίρι 22 εκατοστών
Όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός για την επίθεση που δέχθηκε 32χρονη και ο σύντροφός της από τον πρώην σύντροφο της γυναίκας.

Για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε 32χρονη και ο σύντροφός της από τον πρώην σύντροφο της γυναίκας μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.
«Αυτά τα οποία προκύπτουν από το ρεπορτάζ είναι πραγματικά σοκαριστικά. Στις 3 Σεπτεμβρίου του 2022, υπήρξε η τελευταία καταγγελία που έκανε η άτυχη κοπέλα. Συλλαμβάνεται ο δράστης μετά από μεγάλη επιχείρηση που έκαναν οι Αστυνομικές Αρχές και βρίσκουν πάνω του ένα μαχαίρι με λάμα 22 εκατοστών -κοπτικό εργαλείο όπως το χαρακτήρισαν- και μια μεταλλική ράβδο. Πήγε στα δικαστήρια, εκεί όμως τον αφήνουν ελεύθερο με τους περιοσριστικούς όρους να μην πλησιάζει το σπίτι σε απόσταση 100 μέτρων και θα συναντιέται με τα παιδιά του μόνο με παρουσία δικηγόρου», αποκάλυψε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλος.
Και πρόσθεσε: «Το ευτυχές είναι ότι τόσο η γυναίκα όσο και ο σύντροφός της δεν κατέληξαν. Το πλέον εφιαλτικό ότι δίπλα ακριβώς κοιμόντουσαν τα παιδιά του ηλικίας τριών και δύο ετών».
Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:
Ρόδος: Επέζησε ο 62χρονος σύζυγος της 58χρονης που χτυπήθηκε θανάσιμα από κεραυνό
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

