Celebrity

12 Φεβρουαρίου 2025 08:39

Καίτη Γκρέυ: "Θρίλερ" με τους κληρονόμους της - Τα τρία άτομα που διεκδικούν όσα άφησε

Καίτη Γκρέυ: "Θρίλερ" με τους κληρονόμους της  - Τα τρία άτομα που διεκδικούν όσα άφησε
-

Άκουσε το άρθρο

Λίγο καιρό μετά τον θάνατο της Καίτης Γκρέυ, ο δημοσιογράφος και καλός της φίλος Νίκος Νικόλιζας παρέδωσε στον δικηγόρο Όθωνα Παπαδόπουλο τον φάκελο με τη διαθήκη που άφησε η ίδια. Ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του αλλά και με ρεπορτάζ στην εφημερίδα "Espresso" ανέφερε όλες τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν μέχρι την παράδοση του φακέλου, ενώ όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, για την ύπαρξη του φακέλου αυτού γνώριζε μόνο η μουσική παραγωγός και κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Γιάννη Παπαϊωάννου.

Η Χρύσα Παπαϊωάννου το γνώριζε από το 2021, όταν η επί πολλά χρόνια φίλη της Καίτη Γκρέυ της τηλεφώνησε για να την ενημερώσει για το συγκεκριμένο χαρτί που η ίδια είχε γράψει, θέλοντας να εκτελεστεί η τελευταία της επιθυμία.

Διαβάστε επίσης: Καίτη Γκρέυ: Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της για τη διαθήκη & τις τελευταίες δικαστικές υποθέσεις της τραγουδίστριας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τρεις φαίνεται να διεκδικούν, βάσει νόμου, την κληρονομιά της κορυφαίας λαϊκής ερμηνεύτριας: ο πρωτότοκος γιος της Φίλιππος και τα δύο παιδιά του γιου της Βασίλη, Αγγελική και Κώστας Ηλιάδης.

Οι δυο οικογένειες, μάλιστα, πριν ενάμιση χρόνο είχαν βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες, ζητώντας να αφαιρεθεί η επιμέλεια της τραγουδίστριας από τον γιο της, Φίλιππο, όπως και έγινε, με το δικαστήριο να κάνει «συμπαραστάτη» της τραγουδίστριας τον εγγονό της, Κώστα. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει αν αφήνει και σε τέταρτο πρόσωπο κάποια από τα κληρονομικά δικαιώματα.

12345   8910
Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)