Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 21 Φεβρουαρίου 2026 16:00

Γιώργος Αλκαίος: "Πήρα χάπια για δυο εβδομάδες, με τρέλαναν, τα άφησα και είπα να κάνω φίλη μου την κατάθλιψη"

Γιώργος Αλκαίος
-

Στο ένθετο "Secret" των "Παραπολιτών" και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη μίλησε ο Γιώργος Αλκαίος, με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα, καθώς φέτος δοκιμάζεται για πρώτη φορά ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης στο θέατρο.

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής στη συνέντευξή του αναφέρθηκε στην κατάθλιψη.

Δείτε επίσης! Ο Γιώργος Αλκαίος για τη φυγή του στη Μήλο: "Φαντάζονταν ότι μου ‘στριψε, ήρθαν μεγάλοι τραγουδιστές για να δουν αν είμαι καλά"

Όσα είπε ο Γιώργος Αλκαίος

Έχετε περάσει κατάθλιψη. Πήρατε χάπια;

Πήρα για πολύ λίγο καιρό, δηλαδή δύο εβδομάδες, και επειδή µε τρελάνανε, επειδή εγώ έχω εσωτερική τρέλα, είπα να τα αφήσω και να κάνω "φίλη µου" την κατάθλιψη.

Κράτησε πολύ η κατάθλιψη;

Είμαι 53 στα 54, νομίζω 53 χρόνια. Νομίζω ότι όλοι έχουμε κάποιο είδος κατάθλιψης. Ο άνθρωπος γεννιέται µε κατάθλιψη. Όλοι έχουμε γαλουχηθεί στην κατάθλιψη.

Είστε µόνος από επιλογή δική σας, από επιλογή άλλων ή δεν είστε µόνος; Ποτέ δεν έχουμε καταλάβει τι γίνεται µε εσάς.

Επειδή έβλεπα πώς κινείται ο χώρος, έβλεπα ότι αν ασχοληθούν µε τη ζωή σου και δώσεις το δικαίωμα, θα ασχολούνται µόνο µε τη ζωή σου. Και το µόνο που δεν ήθελα είναι να ασχολούνται µόνο µε τη ζωή µου. ∆εν πιστεύω ότι ενδιαφέρει και κανέναν. Είμαι καλά και περνάω καλά.

Έχετε κάτι αυτήν την περίοδο;

Και να έχω, ωραία δεν είναι; Εγώ έχω δηλώσει ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά.

Γιατί;

Να τα φέρω εδώ; Γιατί; Τι µου κάναν τα παιδιά; Να κάνουν τι; Να τρέχουμε από πίσω στα αστυνομικά τμήματα στα 12 τους; ∆εν μπορώ να µπω σε αυτήν την κατάσταση. Είναι τρελοί όλοι στον πλανήτη, µην τον αποτρελάνουμε. Αποφάσισα από νεαρή ηλικία να µην κάνω παιδιά.  Για µένα ή κάνεις παιδί και τελειώνει η ζωή σου - για µένα προσωπικά… Θα αφιερωθείς στον άνθρωπο, μεγαλώνεις έναν άνθρωπο, δεν γίνεται να λείπεις από αυτόν τον άνθρωπο, πόσο περισσότερο και η μάνα ως μάνα, αλλά και ο πατέρας.

*Πηγή φωτογραφίας: PapadakisPress 

  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)