Celebrity
Φαίη Σκορδά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το πασχαλινό ταξίδι στο Κιλκίς με τον σύντροφό της

Πάσχα εκτός Αθήνας έκανε η Φαίη Σκορδά, η οποία ταξίδεψε στο πατρικό της στο Κιλκίς με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη.
Άλλωστε, η παρουσιάστρια του Mega επισκέπτεται συχνά τον τόπο της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Η Φαίη Σκορδά επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους μια σειρά από στιγμές και εικόνες, δείχνοντάς μας φωτογραφίες από την πασχαλινή απόδρασή της με τον αγαπημένο της.
Θυμίζουμε ότι η Φαίη Σκορδά και Αλέξανδρος Αθανασιάδης αναμένεται να παντρευτούν τους επόμενους μήνες, με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Buongiorno» του Mega, να μην κρύβει πια το νέο κεφάλαιο που ετοιμάζεται να ανοίξει στην προσωπική της ζωή.
«Θεσσαλονίκη – Κιλκις – Πορρόια. Χρόνια Πολλά με υγεία και αγάπη», έγραψε στην ανάρτησή της η Φαίη Σκορδά και ιδού οι φωτογραφίες που μοιράστηκε:
Διαβάστε επίσης - Φαίη Σκορδά: Η νέα αναφορά στον γάμο της με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη - "Καταλαβαίνω και χαίρομαι με τη χαρά σας"
Photo credits - papadakispress


