Celebrity
Δημήτρης Κοντολάζος: Ο λόγος που δεν πήγε στον γάμο της κόρης του και η σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη

Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Δημήτρης Κοντολάζος.
Μεταξύ άλλων,ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον λόγο που δεν πήγε στον γάμο της κόρης του, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία επαφή πλέον με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία του έχει βαφτίσει τη μικρότερη κόρη του.
Όσα είπε ο Δημήτρης Κοντολάζος
«Έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα στη ζωή μου. Πίστεψα σε ανθρώπους που με κολακέψανε και μου είπανε πολλά ψέματα, και μετά δε βγήκαν αυτά που μου είπαν. Πικράθηκα…», είπε ο Δημήτρης Κοντολάζος.
«Με τη σύζυγό μου, Καρολίνα, είμαστε μαζί σχεδόν 36 χρόνια. Ο γάμος αυτός κρατιέται τόσα χρόνια με κατανόηση. Η κόρη μου, Άντζυ δε με κάλεσε στον γάμο, γι’ αυτό και δεν πήγα. Εγώ τους αγαπάω όλους, έχω σταθεί και στέκομαι δίπλα σε όλους. Καλή ζωή να έχουν. Το αίμα νερό δε γίνεται. Το παιδί σου, είναι παιδί σου», δήλωσε ο Δημήτρης Κοντολάζος για τη σχέση με τη σύζυγό του αλλά και τον λόγο που δεν πήγε στον γάμο της κόρης του.
Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη, ο Δημήτρης Κοντολάζος: «Η Ελένη Μενεγάκη έχει βαφτίσει τη μικρή μου κόρη, Σοφία. Κάναμε προσπάθειες να επανασυνδεθούμε αλλά κάθε μέρα, είναι άλλη μέρα. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Τι ψάχνεις τώρα; Με την Ελένη κάναμε πολλή παρέα. Δε με νοιάζει για μένα και την Καρολίνα, αλλά στη Σοφία έπρεπε να κάνει ένα τηλέφωνο, να της πει να τη δει, να δει πώς μεγάλωσε. Δε νοιάστηκε, δεν πειράζει. Εκείνη επέμενε να τη βαφτίσει. Δεν άλλαξε κάτι, απλά σιγά σιγά απομακρυνθήκαμε…».
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.
*Πηγή φωτογραφίας: PapadakisPress - Γιώργος Κοτσαρίνης


