Celebrity
Μαρία Καβογιάννη: "Η Δανάη Μπάρκα πάτησε και τα δύο πόδια του γαμπρού"

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η Μαρία Καβογιάννη, η οποία ερωτήθηκε για τον γάμο της Δανάη Μπάρκα όσο και την ολοκλήρωση της δημοφιλούς σειράς "Maestro".
«Ήταν συγκινητικό που είδα τη Δανάη νύφη. Την ξέρω από τριών ετών και ήταν πολύ συγκινητικό… Πάτησε και τα δύο πόδια του γαμπρού», είπε αρχικά η Μαρία Καβογιάννη.
Κατόπιν, για το Maestro, η ηθοποιός απάντησε: «Ήταν μια πολύ σημαντική περίοδος της ζωής μας. Ήταν ένα ταξίδι, το οποίο τώρα που τελείωσε, συγκινηθήκαμε πάρα πολύ, γιατί έχουμε γίνει μια οικογένεια. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη και στον Χριστόφορο και σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν γι’ αυτό».
Διαβάστε επίσης - Δανάη Μπάρκα: Η άγνωστη ιστορία για τον γάμο με τον Φάνη Μπότση – "Μου είπε εδώ θα σε παντρευτώ τον Ιούνιο! Δεν το πίστεψα αλλά..."


