Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 12 Μαρτίου 2026 13:40

Κώστας Κόκλας για Πέτρο Φιλιππίδη: "Υπήρχαν θέματα με τη συμπεριφορά του και γι’ αυτά θα αποφασίσει το δικαστήριο"

Κώστας Κόκλας
-

Καλεσμένος στην εκπομπή «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε την Πέμπτη 13/3 ο Κώστας Κόκλας και παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του Γιώργου Μαρίνου ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει καλλιτεχνικά ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Ο Γιώργος πέρασε μια ασθένεια. Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε ότι οι άνθρωποι που περνάνε Αλτσχάιμερ, ίσως να περνάνε σε ένα άλλο επίπεδο σκέψης και να κρατάνε κάποια πράγματα που θέλουν οι ίδιοι να κρατήσουν και πετάνε ενδεχομένως τα περιττά. Ήταν πολύ σκληρό ένας τόσο λαμπερός άνθρωπος με τόσες εμπειρίες και να μη θυμάται τίποτα. Το να πεθάνεις σε ένα γηροκομείο, αφού δεν θυμάσαι…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κόκλας.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός απάντησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο θεατρικό σανίδι.

«Το αν θα γυρίσει ο Πέτρος να παίξει, εξαρτάται από τα δικαστικά αποτελέσματα, αν θα ξεκαθαρίσει από αυτή την κατάσταση. Νομίζω, μετά, έχει το ταλέντο και την αποδοχή του κόσμου σαν ένας καλλιτέχνης που για χρόνια έχει δώσει πολλά πράγματα στον χώρο της υποκριτικής. Υπήρχαν θέματα με τη συμπεριφορά του και γι’ αυτά θα αποφασίσει το δικαστήριο. Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα στη ζωή του, όπως και σε όλους τους άλλους ανθρώπους», απάντησε ο Κώστας Κόκλας.

Διαβάστε επίσης - Κώστας Κόκλας: "Άρχισαν να με κυνηγάνε στον δρόμο για να με λιντσάρουν, με πέρασαν για τον…"

 

 

 

 

 

 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)