Celebrity
Γιώργος Λιάγκας: Το ψευδές δημοσίευμα & η δημόσια απάντησή του - "Αλήτες που ονομάζονται δημοσιογράφοι, την κοπέλα δίπλα δεν την ξέρω"

Με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επέλεξε να απαντήσει ο Γιώργος Λιάγκας σε ψευδές δημοσίευμα, δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης.
Το εν λόγω δημοσίευμα έχει τίτλο: «Μαρία Αντωνά: Ζει σαν βασίλισσα στη βίλα των 458.000 ευρώ. Το παλάτι του Λιάγκα στην Τήνο».
Στην ανάρτησή του, ο παρουσιαστής αναφέρεται στη φωτογραφία του δημοσιεύματος που τον παρουσιάζει δίπλα σε μία άγνωστη γυναίκα.
Διαβάστε επίσης! Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα για τα επόμενα δύο χρόνια – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
«Αυτό το δημοσίευμα με ΑΙ κάποιοι αλήτες που ονομάζονται δημοσιογράφοι και εκδότες το ανέβασαν κανονικά, παραπλανώντας τον κόσμο. Να τους χαιρόμαστε. Η φωτογραφία είναι πριν χρόνια από ξενοδοχείο και την κοπέλα δίπλα, προφανώς και δεν την ξέρω», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας, στη λεζάντα ενώ τονίζει πως το στιγμιότυπο είναι τραβηγμένο πριν από χρόνια.
Δείτε την σχετική ανάρτηση:


