Celebrity
Ιωάννα Τούνη: Απαθανατίζει τον γιο της, Πάρη, να παίζει με τον σύντροφό της, Δημήτρη Σπυριδωνίδη - Το τρυφερό βίντεο

Ένα νέο ταξίδι στο εξωτερικό πραγματοποίησε η Ιωάννα Τούνη.
Συγκεκριμένα, η Influencer και επιχειρηματίας από το πρωί της Κυριακής, 30 Αυγούστου, βρίσκεται στη Κωνσταντινούπολη μαζί με τον γιο της, Πάρη και τον σύντροφό της, Δημήτρη Σπυριδωνίδη.
Δείτε επίσης! Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της, Πάρης, ανέλαβε ρόλο makeup artist και την έβαψε (Βίντεο)
Η Ιωάννα Τούνη από τη στιγμή που έφτασε στη γειτονική χώρα ξεκίνησε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα.
Σ’ ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε τον 3,5 ετών Πάρη να παίζει με τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένουν.
"Ρε γιατί παίζουν τόσο καλά;", έγραψε η Ιωάννα Τούνη, χωρίς να κρύψει τον ενθουσιασμό της για την όμορφη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον σύντροφό της και τον γιο της.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


