Fashion

Τελευταία ενημέρωση : 13 Μαΐου 2026 20:45

Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών: Η εμφάνιση του Σαρλ και της Αλεξάντρα Λεκλέρ στο κόκκινο χαλί

Charles Leclerc
-

Ο σταρ της Formula 1 και της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρ μαζί με τη σύζυγό του Αλεξάντρα βρίσκονται στη Γαλλική Ριβιέρα αυτό το διάστημα.

Το διάσημο ζευγάρι το απόγευμα της Τετάρτης, 13/05, έκανε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του 79ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών στην πρεμιέρα της ταινίας "A Woman's Life". Ο Λεκλέρ και η σύζυγός του πόζαραν αγκαλιασμένοι στους φωτογράφους δείχνοντας για ακόμα μια φορά πόσο ερωτευμένοι είναι. Ο Μονεγάσκος επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι και μαύρα γυαλιά ηλίου ενώ η αγαπημένη του επέλεξε μία στράπλες δημιουργία με κεντήματα, πούλιες και στρας συνδυασμένη με πολύτιμα διαμαντένια κοσμήματα.

AP26133577244921_1200.jpg

Το διάσημο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μονακό. Η Αλεξάντρα έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της ενώ την παράσταση για ακόμα μια φορά έκλεψε το αγαπημένο τους σκυλάκι ο Λέο.

AP26133574873513_1200.jpg

Ο Λεκλέρ όμως δεν ήταν ο μοναδικός σταρ της Formula 1 που βρέθηκε στις Κάννες καθώς στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ την Τρίτη 12/05 παρευρέθηκε ο Κάρλος Σάινθ με την αγαπημένη του και διάσημο μοντέλο Ρεμπέκα Ντόναλτσον.

AP26132599235933_Carlos-Sainz,-left,-and-Rebecca-Donaldson_1200.jpg

  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)