Celebrity
DJ Stephan: Απαντά για τη σχέση της Έλενας Τσαγκρινού με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Ο Dj Stephan μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" για την προσωπική του ζωή, αλλά και τη νέα σχέση της πρώην συντρόφου του, Έλενας Τσαγκρινού με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.
Θυμίζουμε ότι εκείνος και η Έλενα Τσαγκρινού έχουν μαζί ένα παιδί, τον Ηρακλή, ο οποίος γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2024.
Για το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα στη ζωή του, ο ράπερ και μουσικός παραγωγός ξεκαθάρισε:
«Εγώ είμαι μπαμπάς. Περνάω αρκετό χρόνο με το γιο μου, προσπαθώ να είμαι πολύ κοντά του. Και τις μέρες που δεν τον έχω, και τον έχει η μαμά, προσπαθώ να καλύψω όλο τον χρόνο αυτό, κατάλαβες που δεν έχω δουλέψει, κάνω focus στο παιδί και στη δουλειά. Είναι δύσκολο να είσαι χωρισμένος μπαμπάς, δεν είναι εύκολο, αλλά όταν υπάρχει αλληλοσεβασμός και σέβεται ο ένας τον άλλον, προσπαθείς να είσαι όσο καλύτερα μπορείς. Και είναι πολύ σημαντικό να έχεις καλή επικοινωνία.
Διαβάστε επίσης! Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η πρώτη κοινή φωτογραφία στα social media με την Έλενα Τσαγκρινού
Ας πούμε, εμείς έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Όταν έχω εγώ το μικρό μιλάμε, έρχεται η Έλενα τον βλέπει, όταν τον έχει εκείνη γίνεται αντίστοιχα το ίδιο πράγμα, παίρνω κι εγώ τον βλέπω. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση».
Για τη σχέση που έχει με την Έλενα Τσαγκρινού, ανέφερε:
«Η σχέση μου με την Έλενα είναι πάρα πολύ καλή. Το πιο βασικό πράγμα όταν χωρίζεις είναι να έχεις μια καλή επικοινωνία και κυρίως για το παιδί. Γιατί το παιδί δεν φταίει σε κάτι να βλέπει δύο γονείς να τρώγονται και να σκοτώνονται. Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια θέματα, δεν είχαμε ποτέ. Και αυτό χτίζεται κιόλας ενώ είσαι και σε σχέση, κατάλαβες;
Δηλαδή όταν είσαι καλά με τον άλλον και τραβάτε μετά δύο ξεχωριστούς δρόμους, εφόσον το έχεις χτίσει αυτό και έχεις μια καλή επικοινωνία μέσα στη σχέση, μπορεί να διατηρηθεί και μετά. Το έχουμε βρει, και όπως σας ανακοίνωσε και η Έλενα, βοηθάνε και οι γονείς της. Η Έλενα έχει μια πάρα πολύ καλή μητέρα που μας στηρίζει και μας βοηθάει και στο μεγάλωμα του παιδιού οπότε έχουμε και βοήθεια. Το ίδιο και η δικιά μου μητέρα. Οπότε είμαστε αρκετά καλά».
Για τη σχέση της πρώην συντρόφου του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, είπε:
«Η Έλενα είναι μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα, ελεύθερη είναι, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ πιεσμένος (για μια νέα σχέση). Τρέχω όλη τη δουλειά μου, θέλω να περνάω χρόνο με το παιδί. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω χρόνο να κάνω κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Δεν θα ήταν εύκολο να γνωρίσω στον γιο μου μια μελλοντική σύντροφο.
Και έχω σκεφτεί ότι σε περίπτωση που συνέβαινε σίγουρα θα ήθελε πολύ χρόνο και πολλή δουλειά γιατί θεωρώ ότι δεν είναι εύκολο να παρουσιάζεις σε ένα παιδί μία άλλη γυναίκα, που αύριο μεθαύριο μπορεί να μην είσαι μαζί, και να βλέπει τη μία μετά την άλλη. Κατάλαβες; Οπότε όλα αυτά θέλουν χρόνο και σιγουριά».
Δείτε το σχετικό βίντεο:


