Fashion
Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σαρλίζ Θερόν στο fashion show του Κριστιάν Ντιόρ

Τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz έδωσαν το παρών στο fashion show του οίκου μόδας Κριστιάν Ντιόρ, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι.
Σαρλίζ Θερόν, Άνια Τέιλορ-Τζόι ,Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Πριγιάνκα Τσόπρα ήταν μεταξύ των σταρ που έδωσαν το παρόν στο εντυπωσιακό fashion show.
Η βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν πραγματοποίησε μία ακόμα λαμπερή εμφάνιση αποδεικνύοντας πως είναι από τις πιο καλοντυμένες σταρ του Hollywood. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία έχει συνεργαστεί σε πολλές καμπάνιες του διάσημου γαλλικού οίκου, επέλεξε να φορέσει μία μαύρη μίνι φούστα συνδυασμένη με μία μαύρη κάπα και μαύρα γυαλιά ηλίου.
Η Άνια Τέιλορ-Τζόι ξεχώρισε με την ροζ τουαλέτα της, ενώ η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αυτή τη φορά επέλεξε ένα λευκό τοπ συνδυασμένο με μαύρο παντελόνι.
Δείτε τις φωτογραφίες:




Photos: ap


