Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 25 Σεπτεμβρίου 2026 22:30

Αθηναϊς Νέγκα: "Ο σύντροφός μου στέλνει λουλούδια σε άλλες στιγμές - Δε με αφήνει να μιλάω για..."

-

Με μια ανθοδέσμη στα χέρια και διάθεση για… αποκαλύψεις βγήκε από τα στούντιο του Action24 η Αθηναΐδα Νέγκα και η κάμερα του Happy Day ήταν εκεί. 

Η δημοσιογράφος μίλησε στον Αλέξανδρο Ρούτα για το καλοκαίρι που πέρασε εκτός Ελλάδας, ενώ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, η ανθοδέσμη που κρατούσε έδωσε την αφορμή για μια ερώτηση σχετικά με τον σύντροφό της.

Η Αθηναΐς Νέγκα, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως τα συγκεκριμένα λουλούδια δεν ήταν δική του αποστολή, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως εκείνος προτιμά να της κάνει τέτοιες κινήσεις σε πιο προσωπικές στιγμές.

«Ο σύντροφός μου στέλνει λουλούδια σε άλλες στιγμές, όχι στη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης - Αθηναΐς Νέγκα: Η αποκάλυψη για τη συνέντευξη με τη Μαρίνα Καλογήρου - "Να σας πω και κάτι που δεν ξέρετε"

Η ίδια, άλλωστε, αποφεύγει να μιλά εκτενώς για τη σχέση της, καθώς όπως αναφέρει, ο σύντροφός της δεν επιθυμεί να γίνεται συχνά αναφορά στο πρόσωπό του. «Ο σύντροφός μου δε με αφήνει να μιλάω πάρα πολύ για εκείνον» είπε.

Για το αν θα έβλεπε τον εαυτό της και σε μια άλλη τηλεοπτική ζώνη, είπε, «Επειδή δεν είμαι καθαρόαιμη παρουσιάστρια, δε μπορώ να τοποθετήσω τον εαυτό μου τηλεοπτικά σε κάποια ζώνη, οπότε δε μπορώ να πω αν κάνω για κάτι ή όχι. Γενικά πιστεύω ότι δεν κάνω για την τηλεόραση».

«Το καλοκαίρι δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο στη θάλασσα. Ήμουν σε πάρα πολύ κρύο. Νιώθω μελαγχολία το καλοκαίρι, δεν είμαι καλοκαιρινός τύπος. Χαίρομαι στο κρύο» είπε για το φετινό καλοκαίρι της.

Δείτε το βίντεο: 

Photo - Papadakispress

  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)