Celebrity
Γρηγόρης Γκουντάρας για το πρόωρο τέλος της εκπομπής "Εδώ Tv": "Το θεωρήσαμε αδικία - Δεν παίξαμε ποτέ με τους όρους που είχαμε συμφωνήσει"

Καλεσμένοι στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου, 25 Απριλίου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα.
Το ζευγάρι, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος της εκπομπής του "Εδώ TV" στο Open.
Δείτε επίσης! Γρηγόρης Γκουντάρας: "Έστειλα μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου για την κόρη της και δεν μου απάντησε"
«Θα σου πω τι δεν πήγε καλά. Πικραθήκαμε και στεναχωρεθήκαμε, και αν θέλετε θα το πω και ας παρεξηγηθεί, το θεωρήσαμε και αδικία. Θα σας πω γιατί. Γιατί ποτέ δεν παίξαμε με τους όρους που είχαμε συμφωνήσει.
Εμείς, λοιπόν, μιλήσαμε για μία εκπομπή δίωρη που θα παίζει Σαββατοκύριακα, μεσημέρι, 4-6, 3-5, δεν ξέραμε τι ώρα θα μας βάλουν, αλλά η εκπομπή θα ήταν δίωρη. Εξ ου και τα έξι άτομα μπροστά. Σε 45 λεπτά εκπομπή τώρα, είναι αστείο… Και να παράξεις και τηλεοπτικό προϊόν και να βάλεις και βίντεο και συνεντεύξεις που να έχουν κάτι να σου πούνε… δεν γίνεται.
Παρ’ όλα αυτά, μπήκαμε στην αρένα. Σε μια αρένα μεσημεριανή που δεν υπήρχε τίποτα εκεί πριν. Είχαμε telemarketing πριν, telemarketing μετά και βγαίναμε εμείς ενδιάμεσα. Τρία τέταρτα, μία ώρα και ένα τέταρτο στην αρχή, μετά μας το κάνανε μία ώρα και έξι, άντε βαριά επτά λεπτά. Και τέλος πάντων, παρ’ όλη αυτή τη συνθήκη, δεν εγκαταλείψαμε ποτέ την αγάπη μας για την εκπομπή», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για το πρόωρο τέλος του "Εδώ TV".
«Εμείς δεν είχαμε να παλέψουμε τίποτα. Εμείς μάθαμε τηλεφωνικά ότι η εκπομπή κόβεται γιατί, κατά βάση, είναι πολύ ακριβό το μπάτζετ. Τους είπα ότι "παιδιά, συγγνώμη, δεν είναι κάτι για το οποίο ευθυνόμαστε εμείς". Το μπάτζετ αυτό κλείστηκε για δίωρη εκπομπή. Αν είναι ακριβό το μπάτζετ λοιπόν και σας φαίνεται ακριβό, βάλτε μας να παίξουμε τέσσερις ώρες, πέντε ώρες; Καθημερινές, Σαββατοκύριακο; Βάλτε μας να παίξουμε για να σας έρθει πολύ φθηνό το μπάτζετ. Ε, δεν θέλαν να μας βάλουν να παίξουμε και είμαστε εδώ τώρα και κάνουμε συνέντευξη», πρόσθεσε μετά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
Δείτε τα σχετικά βίντεο.


