Celebrity
Δημήτρης Σκουλός: "Δεν είναι θέμα τηλεόρασης, εγώ δουλεύω για να συντηρώ την οικογένειά μου"

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" για τη συμμετοχή του στο J2US, ενώ σχολίασε και τη νέα σύνθεση του GNTM.
Αναφερόμενος στην τηλεοπτική του παρουσία, ο γνωστός φωτογράφος εξήγησε πως το κάνει και για βιοποριστικούς λόγους.
«Δεν είναι θέμα τηλεόρασης αν ήθελα να βρεθώ μπροστά σε μια κάμερα. Είναι θέμα βιοποριστικό. Είναι μια έξτρα δουλειά. Εγώ δουλεύω για να συντηρώ την οικογένειά μου. Και αυτό είναι ένα έξτρα εισόδημα για μένα. Οπότε είναι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης: Ο Δημήτρης Σκουλός αποκαλύπτει: "Έφυγα από το GNTM γιατί…"
Στη συνέχεια ο Δημήτρης Σκουλός σχολίασε και το νέο σχήμα του GNTM, λέγοντας: «Νομίζω έφυγε ένας κύριος που ήταν στο προηγούμενο και μπήκε η Μπέττυ Μαγγίρα στη θέση του. Ωραίο θα ’ναι. Γιατί κι η Μπέττυ είναι τσαχπίνα, έχει πλάκα. Είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θα είναι ο Άγγελος Μπράτης, νομίζω μια χαρά θα είναι. Αν μου το έλεγαν και μου έλεγαν τους συντελεστές και συμφωνούσα, δε θα είχα θέμα. Αλλά δεν ξέρω».
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Photo: papadakis press - Προκόπης Οικονομόπουλος


