Celebrity
Βικτόρια Μπέκαμ: "Ήθελα να είμαι η καλύτερη μαμά, δεν ασκώ καμία πίεση στα παιδιά μου"

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast "Aspire with Emma Grede" βρέθηκε καλεσμένη η Βικτόρια Μπέκαμ η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ανατροφή των παιδιών της και τις οικογενειακές αξίες που τους έδωσε.
Θυμίζουμε ότι η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχουν μαζί τέσσερα παιδιά: τον Μπρούκλιν, τον Ρόμεο, ετών, τον Κρουζ και τη Χάρπερ.
«Νομίζω ότι είναι πολύ διαφορετικό να είσαι γονιός ενήλικων παιδιών από το να είσαι γονιός μικρότερων παιδιών. Απλώς προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Δεν ασκούμε καμία πίεση στα παιδιά μας, απλώς θέλουμε να κάνουν αυτό που αγαπούν, να δουλεύουν σκληρά και να είναι ευτυχισμένα», εξήγησε η 52χρονη σχεδιάστρια μόδας.
Για τη μουσική καριέρα του γιου της, Κρουζ Μπέκαμ, η ίδια είπε: «Οτιδήποτε θα μπορούσα να κάνω για να τον στηρίξω, να τον ενθαρρύνω και να τον βοηθήσω, αυτή είναι η δουλειά μου ως μητέρα του. Δεν έχει ποτέ να κάνει με το να είσαι πιεστικός ή να εξαναγκάζεις. Έχει να κάνει με το να είσαι εκεί για να στηρίζεις».
«Το να είμαστε πολύ κοντά είναι πραγματικά, πραγματικά σημαντικό για εμάς», τόνισε.
Σύμφωνα με την ίδια: «η επικοινωνία είναι πραγματικά το κλειδί». Παράλληλα, σημείωσε πως «πάντα ήθελα να είμαι η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσα να είμαι».
Διαβάστε επίσης - Βικτόρια Μπέκαμ: Η δήλωση όλο νόημα μετά την κόντρα με τον γιο της, Μπρούκλιν - "Νομίζω ότι πάντα αγαπάμε τα παιδιά μας πάρα πολύ"


