Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 01 Ιουλίου 2026 14:50

Μιχάλης Μόσιος: Ο Παύλος Χαϊκάλης συγκινεί με τα λόγια του για τον ηθοποιό – “Ήταν ένα αυθεντικό παιδί”

-

Ο θάνατος του ηθοποιού Μιχάλη Μόσιου σε ηλικία 79 ετών, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Για την απώλεια του μίλησε σήμερα στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο ίδιος εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένος και εξέφρασε τη θλίψη του.

Ο ίδιος είχε συνεργαστεί με τον αείμνηστο ηθοποιό σε θεατρική περιοδεία τους στην Κύπρο.

Συγκινημένος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «δεν πρόλαβα να του πω αυτά που ήθελα», ενώ τον αποχαιρέτησε ευχόμενος «καλό ταξίδι».

«Δεν ξεκινάει καλά η μέρα με τη δυσάρεστη είδηση, γιατί ο Μιχάλης ήταν η τελευταία μου συνεργασία που κάναμε τότε σε εκείνη την περιβόητη περιοδεία που έγινε στην Κύπρο. Ήταν ένα αυθεντικό παιδί. Είναι αυθεντικό παιδί, παραμένει και θα συνεχίσει έτσι, ό,τι έχει να κάνει στη μεταθάνατο ζωή του, γιατί τον διέκρινε η ειλικρίνεια, η ντομπροσύνη, η αμεσότητα. Δεν ήταν παιδί με δεύτερες σκέψεις.

Διαβάστε επίσης - Μιχάλης Μόσιος: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός "Ταμτάκος" - Η ανάρτηση του γιου του: "Δεν ξέρω πως θα το αντέξω..."

Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ταλαιπωρημένος, χωρίς να κρατάει κακία στους συναδέλφους του, γιατί είχε υποφέρει πάρα πολύ από συναδέλφους. Πάλεψε πάρα, πάρα, πάρα πολύ για να κρατήσει και να επιβιώσει μέσα σε αυτό το χώρο. Τον πολεμήσανε πολύ άγρια, λόγω της επιτυχίας που έκανε, αλλά γενικότερα και ο τύπος του επειδή δεν ήταν και πολύ συμπαθής, σε σχέση με αυτό που έκανε με τους Ρομά», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Και συνέχισε: «Προφανώς οι Ρομά τον αγαπούσαν πάρα πολύ και τον αγαπάνε νομίζω ακόμα. Ήτανε με ένα χαμόγελο, με πολύ χιούμορ στη ζωή του. Δεν ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος δινόταν εύκολα, δινόταν εκεί που άξιζε να δοθεί. Είχα την τιμή να με περιβάλλει με τη φιλία του, είχαμε επαφές μέχρι πρόσφατα. Πνίγομαι αυτή τη στιγμή από τα συναισθήματά μου, γιατί πραγματικά ο Μιχάλης ήταν ένα εκπληκτικό παιδί και στάθηκα πολύ τυχερός που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του. Σπουδαίος ηθοποιός! Εύχομαι πραγματικά να το θυμούνται όλοι για το μεγάλο του ταλέντο και την προσφορά του στο θέατρο. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και την αγάπη μου στη γυναίκα του, τη Βάσω. Με τσάκισες με αυτό το τηλεφώνημα».

Δείτε το βίντεο: 

Φωτογραφία: papadakispress

  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)