Celebrity

Τελευταία ενημέρωση : 26 Ιουνίου 2026 14:40

Θάλεια Ματίκα: "Δεν έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας με τον Τάσο, λαχεία είναι αυτά"

Θάλεια Ματίκα - Τάσος Ιορδανίδης
-

Η κάμερα της εκπομπής "Happy Day" συνάντησε την Θάλεια Ματίκα στην καλοκαιρινή θεατρική περιοδεία που πραγματοποιεί με τον Τάσο Ιορδανίδη.

Η ηθοποιός ερωτήθηκε όπως ήταν επόμενο για την σχέση με τον σύζυγό της τονίζοντας πως ο γάμος τους δεν έχει περάσει κρίση.

«Δεν έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας με τον Τάσο, είναι λαχεία αυτά, είναι τυχερά», δήλωσε η Θάλεια Ματίκα.

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τη δουλειά, παντρεύτηκαν το 2011 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Δάνο και τη Νάγια.

Διαβάστε επίσης - Θάλεια Ματίκα: Πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του συζύγου της, Τάσου Ιορδανίδη - "Δεν έχω έρθει δυο χρόνια"

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η ηθοποιός:

Photo credits - Papadakispress - Αλέξανδρος Παύλου

 

 

  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)