Celebrity
Γιώργος Κρικοριάν για Δανάη Μπάρκα: "Μας έχει εκθέσει ως φίλους της και δεν ξέρουμε τι να πούμε για το γάμο της, δεν έχω λάβει προσκλητήριο"

Στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" μίλησε ο Γιώργος Κρικοριάν και μεταξύ άλλων απάντησε για τον φημολογούμενο γάμο της Δανάης Μπάρκα με τον σύντροφό της, Φάνη Μπότση.
«Παντρεύεται η Δανάη; Και δεν μου έχει πει τίποτα; Εντάξει, να δεις, εγώ χαίρομαι πάρα πολύ με τις χαρές των φίλων μου. Από εκεί και μετά, αν όντως ισχύουν τα δημοσιεύματα, νομίζω ότι πρέπει να πάτε στη Δανάη. Φταίει η Δανάη. Η Δανάη μας έχει εκθέσει ως φίλους της, ως περιβάλλον της, και εμείς τώρα δεν ξέρουμε τι συμβαίνει και δεν ξέρουμε τι να πούμε. Οπότε, πρέπει να βγει πρώτα η Δανάη, την προκαλώ να βγει η Δανάη να μιλήσει, να τα πει, και από ‘κει και μετά να μιλήσουμε κι εμείς. Αυτό. Δεν έχω λάβει ακόμη προσκλητήριο, είμαι παραδοσιακός, αν δεν πάρω προσκλητήριο… έτσι, σχεδιασμένο… εφόσον ισχύουν όλα αυτά σου ξαναλέω, δεν λέω τίποτα», απάντησε ο Γιώργος Κρικοριάν.
Διαβάστε επίσης - Δανάη Μπάρκα: Η ημερομηνία του γάμου της με τον Φάνη Μπότση, η τοποθεσία & η λίστα των καλεσμένων - Ποιος θα ράψει το νυφικό;
«Το διάβασα κι αυτό (σ.σ, για το Στούντιο 4). Επίσης δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο από τους ίδιους. Αν όμως κι αυτό ισχύει, μου φαίνεται ωραίο. Και νομίζω ότι είναι δύο άνθρωποι που ταιριάζουν πάρα πολύ, και θα ήθελα να το δω. Με ιντριγκάρει να το δω πώς θα μπορούσε να αποτυπωθεί. Ακόμα δηλαδή, ο Άρης είναι σε μια εκπομπή, δουλεύει… ξέρεις δεν είναι και ωραίο να πεις κάτι, εφόσον υπάρχει μια δουλειά αυτή τη στιγμή. Η Δανάη, ξέρω ότι γενικά έχει κάποιες επαφές, της έχουν κάνει πολλά τηλεφωνήματα, και από την αρχή της σεζόν και τα λοιπά… Αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει να κάνει. Εγώ της εύχομαι τα καλύτερα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιώργος Κρικοριάν για το τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης Μπάρκα.
Photo credits - papadakispress


