Celebrity
Κατερίνα Καινούργιου: Έφυγε από την εκπομπή 45’ λεπτά νωρίτερα – Τι είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

45’ λεπτά νωρίτερα αποχώρησε από την εκπομπή της στον Alpha η Κατερίνα Καινούργιου ανήμερα της 25ης Μαρτίου.
Η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» το προτελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα δεν εμφανίστηκε στο στούντιο και την παρουσίαση ανέλαβε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
«Όλα είναι καλά, το λέω επειδή μου στείλατε αμέσως μηνύματα. Έρχεται η Κατερίνα μας», είπε ο δημοσιογράφος ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου που πριν λίγο είχε νιώσει μία αδιαθεσία και νόμιζε πως ανεβάζει πυρετό δεν ξανά επέστρεψε στο πλατό.
Έτσι, την μαγειρική με τον Πέτρο Συρίγο την παρουσίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ο οποίος λίγο πριν το τέλος της εκπομπής είπε χαριτολογώντας: «Αύριο θα είναι μαζί μας η Κατερίνα, όλα καλά. Δύο κομμάτια χαλβά στο καμαρίνι, παρακαλώ».
Διαβάστε επίσης - Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν με έχει πιέσει κανείς να είμαι εδώ, την άλλη βδομάδα θα σταματήσω"


