Η Δέσποινα Βανδή έκανε μια αφιέρωση στον Βασίλη Μπισμπίκη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το βράδυ της Παρασκευής 14/2.
Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία που απεικονίζει το ζευγάρι μαζί, στην παραλία, σε μια ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή.
Διαβάστε επίσης: Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Οι αναρτήσεις τους για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου & το τρυφερό φιλί
Η Δέσποινα Βανδή συνόδευσε την εν λόγω φωτογραφία με το τραγούδι της, "Πανσέληνος", ενώ στη λεζάντα γράφει "η καρδιά μου". Το ζευγάρι, είναι περίπου 4 χρόνια μαζί ενώ η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2021!
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Photos: NDP