Έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα 10/03 η Καίτη Κωνσταντίνου σε ηλικία 61 ετών μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η είδηση βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, αφού η ίδια αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.
Το πρωί της Τετάρτης 12/03 συγγενείς, φίλοι, αγαπημένοι συνάδερφοι και απλός κόσμος είπαν το τελευταίο αντίο στην Καίτη Κωνσταντίνου στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Αίγιο.
Διαβάστε επίσης! Καίτη Κωνσταντίνου: Υποβασταζόμενη η μητέρα της στην κηδεία στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Αίγιο.
Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο Αίγιο για να αποχαιρετήσουν την Καίτη Κωνσταντίνου ήταν η Βάσω Γουλιελμάκη, ο Αντώνης Καλομοιράκης, ο Σπύρος Πούλης, ο Πάνος Σταθακόπουλος, ο Βασίλης Θωμόπουλος, η Υρώ Μανέ, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Ζέτα Μακρυπούλια, o Μιχάλης Ρέππας, ο Βασίλης Χαραλαμπόμπουλος με την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, η Μαρία Καβογιάννη κ.α.
Μάλιστα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την Καίτη Κωνσταντίνου στα «Εγκλήματα» και είχε φιλικές σχέσεις μαζί της, ήταν συντετριμμένος και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.