Το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο, φαίνεται πως έκανε η Παρασκευή Κερασιώτη.
Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM ξεκίνησε να συγκατοικεί με τον αγαπημένο της.
Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok με τον σύντροφό της, η Παρασκευή Κερασιώτη δείχνει στους διαδικτυακούς της ακολούθους ένα ζευγάρι κλειδιών.
Διαβάστε επίσης: Παρασκευή Κερασιώτη: Παντρεύεται με τον σύντροφό της - Τίμησε το τσιγγάνικο έθιμο με το σεντόνι (Βίντεο)
"Το πρώτο μας σπίτι" έγραψε η ίδια, χωρίς μη διευκρινίζει αν πρόκειται για την αγορά του πρώτου τους σπιτιού ή αν απλά το νοικιάζουν.
Θυμίζουμε πως πριν λίγους μήνες, είχε γίνει γνωστό πως η Παρασκευή Κερασιώτη παντρεύεται τον σύντροφό της, με την αδερφή της να δημοσιεύει μάλιστα ένα βίντεο από το γλέντι του αρραβώνα.
Watch on TikTok