Αθλητικά

03 Νοεμβρίου 2024 08:23

F1 - GP Βραζιλίας: Καταρακτήριες και αγώνας μέσα σε 5 ώρες λόγω βροχής

Αναβλήθηκαν για σήμερα το πρωί οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα του Σάο Πάολο. Το απόγευμα θα γίνει το Grand Prix. Υπερθέαμα μηχανοκίνητου αθλητισμού στο ANT1+ και στον ANT1.

 

Μετά την αναβολή των κατατακτήριων δοκιμών στο γκραν πρι του Σάο Πάολο στη Φόρμουλα Ένα, λόγω έντονης βροχόπτωσης, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως θα λάβουν χώρα την Κυριακή (3/11) πριν από τον αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι κατατακτήριες δοκιμές θα αρχίσουν στις 12:30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:30 ώρα Ελλάδας.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Βραζιλίας αναβλήθηκαν, καθώς οι συνθήκες στην πίστα του Interlagos κρίθηκαν ακατάλληλες για αγωνιστική δραστηριότητα, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή του Σάο Πάουλο.

 Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα κόκκινα φώτα θα σβήσουν στο ΑΝΤ1+ την Κυριακή στις 19:00.

Ειδήσες σήμερα:

Νιαγάρας: Γιατί η μητέρα έπεσε με τα δύο παιδιά της στους καταρράκτες; (βίντεο) 

Εκλογές - ΗΠΑ: Ψήφισε με το... σουτιέν, επειδή της είπαν να κρύψει την στάμπα στην μπλούζα της (εικόνες)

Black Friday: Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές